​​​Honakoak aurki zenitzake Elikanean:

  • ​​​Barazkiak eta fruta: ​Debagoieneko baserrietan sasoian sasoi ekoitzitako barazki freskoak eta askotariko frutak.
  • Esnekiak: askotariko esneak, gaztak, jogurtak, izozkiak, etab.
  • Kontserbak: fruitu-, barazki-, lekale- eta itsas-kontserbak.
  • Zerealak, pasta, lekaleak eta irinak soltean: askotariko arrozak, irinak, pasta, garbantzuak, lentejak, babarrunak, etab.
  • Fruitu lehorrak eta haziak soltean.
  • Edariak: zukuak, ardoak, garagardoak, txakolinak, sagardoak, etab.
  • Gozogintza: askotariko pastak eta gailetak soltean, gozo-opilak eta bestelakoak.
  • Zizka-mizkak: txips-ak, arroz- eta arto-taloak, goxokiak, etab.
  • Arrautzak: arrautza ekologikoak zein landako oiloenak..
  • Ogia: eskualdeko okinek modu artisauan egindako ogi ekologikoa eta herriko okinek egunero egindako ogia.
  • Haragia eta hestebeteak: txerrikiak ontziratuta, txekor- eta moxal-haragia, etab.
  • Landare-eratorriak: hanburgesak, tofu, seitan eta bestelakoak.
  • Bidezko merkataritza: kakaoa, txokolatea, kafea, azukrea, panela, etab.
  • Sukaldekoak: olioa, ozpina, gatza, etab.
  • Belarrak: infusioak eta espeziak.
  • Garbiketa- eta higiene-produktuak: sukaldeko eta komuneko papera, askotariko xaboiak soltean, kremak, hilerokoarentzako produktuak…

​Talde-dinamikak ere egiten ditugu saskien bueltan. Esaterako, Bergarako Aranzadi Ikastola eta Mariaren Lagundia ikastetxearekin elkarlana gauzatu dugu DBHko ikasleek ikasketa-bidaia finantza dezaten. Bertako produktuekin osatutako otarrak eta inguruko artzainek ekoitzitako gaztak saldu dituzte eta, zeregin horretan, herriko gaztetxoekin kontzientziazioa eta auzolana landu ditugu. Gainera, ekimenak bertako produktuak komertzializatzeko bide berria ireki du.